Nu

Nu, precis nu åker Marcus från Hällefors till Sydkorea. Hur ska jag klara mig utan min bästa vän och pojkvän i fyra månader. Vem ska jag prata med om sådant som jag inte kan prata om med någon annan. Vem ska få mig på bra humör när jag har en dålig dag. Vem ska jag kunna skälla och vara jävlig mot när jag har pms. Vem ska jag ha myskvällar med massa flöt med. Vem ska jag bråka med. Vem ska jag vara sådär töntig med, som man inte kan vara med någon annan.

Jag kommer sakna dig så jävla mycket!


- Linn

Jag kan inte, jag ska vara med min pojkvän

Idag ringde det från vikariepolen:


- Hej, skulle du kunna jobba på söndag, vi har lite kris och vi behöver folk.

- Jag kan nog inte eftersom jag ska vara med min pojkvän då. Det är sista chansen för mig att träffa honom innan han åker till sydkorea.


Jag sa dock inte hur länge han skulle vara borta, hade jag sagt 4 månader hade de kanske låtit lite bättre. De tror väl att han ska på semseter en vecka. Hade jag varit ännu smartare hade jag kunnat säga att jag hade planer bara. Man måste liksom inte kläcka ur sig anledningen.


- Linn

Roadtrip

Längesen något skrevs här, vi har helt enkelt haft fullt upp, blir inte så mycket datorsittande helt enkelt. Imorn drar jag och min vapendragare Marcus till Örebro, där ska vi mellanlanda lite hos min mor innan vi drar vidare till Stockholm. Eller egentligen ska vi till Järna, vilket ligger en bit utanför. I vilket fall som helst så ska vi på 84 års kalas, det är min morfar som fyller år. Blir säkert drag, Vi ska även fira mig lite grann eftersom att jag fyller 20 om 10 dagar. Det blir första gången som Marcus träffar min släkt på mammas sida, lite spännade. Lär väl gå på sobril hela jävla dagen, Marcus kommer antagligen vara hyper. Han kommer säkert dricka kaffe också, då blir han som Kalle Anka i käften. Jag väntar mig det värsta. Efter släkträffen så drar vi vidare på kryssning. Jag känner mig själv och jag kommer bo i taxfree-butiken hela resan. Kanske kommer springa ut för toabesök och för att fylla på med lite föda. Shopaholicblood is running through my vanes!


/ Linn

RSS 2.0