Skilda vägar

Jahapps nu ska jag och Marcus åka skilda vägar ett par dagar. Han drar till Göteborg och jag drar till Hällefors. Jag vet juh att jag kommer få ett jättesött sms typ en timma efter att jag har åkt. Seperationsångest, det är så gulligt så :)

Packa är inte min grej alltså, har hållt på i 4 timmar, men har bara fått ner några enstaka plagg. Jag fastnar helt enkelt i roligare saker som att till exempel sitta här. Nej jag får helt enkelt ta mig i kragen nu.


- Linn

Kvinnokläder

Jag kan inte hjälpa att det har varit en tuff vecka. Men nu har jag fått vila upp mig lite i alla fall :)  Väl behövligt.
Idag har jag och Marcus haft hårfriserings dag. Det är en väldigt viktig dag. Marcus färgade min groteska utväxt och jag slingade och klippte hans hår. Två flugor i en smäll helt enkelt.

Marcus är inte bara ett big fan av varumärken utan även av mina kläder. Kolla här:



Det började med att han mitt i veckan började använda mina ROSA FLUFFIGA strumpor, som nu luktar brutal fotsvett. Vet inte om jag kan ha kvar dem :(



Igår tog han mina Färjestadssockor plus mina mjukisbyxor..
Men det blir värre..

 

Marcus tog även min favorti kofta. Jag har bildbevis. Men en viss film på mig skulle läggas upp om jag la ut det kortet.


Detta inlägg är även det 100:e inlägget på denna blogg, kände att jag var tvungen att bjuda till :)
- Linn

Fredagskväll med Linn.

Dagen började ganska bra. Jag gick in till Växjö för att möta Linn vid tåget. Vi gick runt i staden och handlade lite. Jag fick tag i en billig klocka som jag hittade. Linn fick väl ihop något skräp som vanligt :) Efter turen i stan så bar det av till Willys där kvällens måltid skulle inhandlas. Det blev tacos som vanligt och lite annat gott.

När vi kom hem så började jag laga mat. Linn gjorde något, vet inte vad. När hon sen bestämde sig för att diska så blev det inte mycket gjort. Jag lagade all mat och dukade fram allt. Linn fick iaf några skedar rena, så jag får väl vara nöjd med det. Efter maten blev det diverse Tv-program och serier. Men vid kl 22.40 lägger sig Linn i sängen för att vila lite. 22.41 sover hon och fortsätter det tolv timmar framåt. Vilken rolig fredagskväll va?! :)

take care! :)


/marcus

Tid.

Pewh, det där med tenta är inte kul. Så sjukt mycket tid man lägger ned på en enda sak, att plugga. Visst är det gött att göra ett bra första försök så att man kanske slipper göra ett till, men ändå. Det är ju så enormt med tid. 800 sidor på engelska med sjukt mycket modeller är ju inte det lättaste.

Iaf nu så är det över. Ganska skönt. Men nu kommer det här som kommer efter varje tenta. Jag är ledig i 4 dagar tills nästa kurs börjar och jag har all tid i världen. Vad ska jag göra av all tid? Jag behöver varken gå på några föreläsningar, campa i bibl eller läsa i nån bok. Jag har så mycket tid att det nästan blir jobbigt. Undra om man ska skaffa sig en hobby eller något att fördriva tiden med? Vettofan, just nu vill jag bara ta en öl och chilla. Synd bara att systemet ligger i stan och jag är jävligt lat..

Take care! :)


/marcus


P.S Ja just det, glömde säga att Linn har snarkat mig i örat hela natten så fick typ 1 timma sömn inatt. Bra uppladdning inför tentan va? :)

Carl-Jan ringde mig

Igår så ringde det i telefonen,  såg att det stos Carl-Jan Grankvist på displayen och blev lite glad :)
Han ska nämligen medverka i mitt mat-program. Men tydligen så hade han ringt fel, det var juh lite tråkigt.

Så jag tänkte kompensera med att göra lite plättar idag.
För de första så äger jag ingen plättlägg. Så fick ta en liten stekpanna. Det blev juh inte alls bra, de bara rasade sönder som de var gjorda av någon slags brulé pudding. Sen så gav jag upp efter 1,5 h och 9 plättar. Jag orkade inte mer.

Marcus tentar pluggar för övrigt, han är så duktig det lilla livet :)


- Linn

En annan värld

Marcus sitter just nu framför datorn med headsetet on. Han är koncentrerad, fokuserad och okontaktbar. Ögonen följer huvudkaraktären på skärmen som om det vore en naken brud med D-kupa. Endast skrämen lyser upp det annars mörka rummet. Om jag skulle öppna dörren nu, skulle antagligen en unken, lite fuktig doft träffa mig med en okontrollerbar kraft.

Mina rosa fluffiga strumpor som Marcus lånade imorse luktar antagligen inte rosor och vaniljglass längre.  


It's game night, vilket betyder att Linn helst inte ska vara i närheten :) Mitt pratiga yttre och mitt spralliga inre passar inte riktigt in. Jag skulle vara som en irriterande mygga på sommaren. Som en rinnande näsa på vintern.


Jag sitter istället i soffan och trivs med mig själv, lite jordgubbs te och Beck. Just nu är det dock paus och jag är rastlös.


- Linn

Så firade PB och enge Alla Hjärtans Dag

Trerätters Middag och Melodifestivalen.




Förrätt
:
Räkor
Rom
Ädelost
Digestive Kex
Någon Frukt?


Sen har vi enges arm i bakgrunden.



Huvudrätt:
Stekt Schnitzel
Klyftpotatis
Vitlökssås
Sallad
Sparris





Eftrerätt:
Vanilj/jordgubbsglass
Maränger
Hallon
Choklad



Jag var extra romantisk igår och somnade mitt under filmen samt drägglade ner Marcus Linne totalt. Det var så blött så man skulle kunna tro att pojkkraken lekt ute i regnet.

- Linn

Make some love

Allt detta matkrig.

Idag är det dagen D. Dagen alla par suktar efter. Då man får vara extra kärleksfull utan att någon kan säga att man är jobbig. Kladda på sin partner utan någon existerande huvudvärk. Dagen då alla singlar går ut på krogen och kanske finner lyckan. Eller olyckan.


Marcus if you want some romance,
better were those little red hot pants ;)


- Linn

Jovars.

Farmor har då aldrig lagat någon god mat åt mig då hon har legat lite för länge i marken, men jag förstår vad du menar. Men så himla gott är det ju inte det du lagar, jag skulle kalla det för föda typ. Om man håller för näsan och blundar så kan man låtsas att det är en fin köttbit med lite klyftisar :)

Alla hjärtans dag är bara en ursäkt för att hålla uppe ekonomin genom att vi ska överkonsumera allt onödgt. Plus att alla har fått allt om bakfoten, det är ju flickvännen som ska uppvakta pojkvännen. Det är trots allt jag som kommer att dra in all kosing i framtiden. Alla vet ju att män är mer värda och det avspeglar sig på lönen senare i livet :)

På tal om bantning så har jag faktiskt hittat något som stödjer ditt sätt att banta Linn! :) De skrev att man skulle äta var 3:e timma och det uppfyller du lätt! Sen var det massa annat som man skulle göra som jag inte kommer ihåg just nu. Det är kanske där det spricker för dig? Iaf, länk här: http://www.expressen.se/halsa/1.1461191/trimma-magen...

Take care! :)




/marcus

Bland sidfläsk och smuts

Det blir fläskpannkaka idag ;p MUMS! Vem lagar maten i detta hushåll. Jo JAG, det kan inte bli annat än gott. Jag börjar juh skämma bort dig totalt Marcus, med all den goda maten. Det är som att bo hemma hos farmor eller något, förutom att jag inte nyper dig i kinden och säger "vad stor du har blivit". Men snart får jag väl göra det. Du kommer bli fet om det här fortsätter. Man blir inte direkt fit av att diska. Tur att jag har kommit på en diet. Jag tänkte skaffa ett rullband som du kan springa på. Jag kanske lånar det ibland med. Men bara för att det är så kul.


Snart är det alla hjärtans dag. Jag förväntar mig frukost på sängen. Choklad, blommor och en bok där det står hur mycket du avgudar mig. Easy. Tänk vad jobbigt det hade varit om jag hade varit krävande. :)




- Linn

Visst.

Det är absolut inge fel på köttbullar och pasta. Bara du som tror att du är för fin för att äta sånt ;p Det blev du som fick laga mat. Men det blev ingen pizza, blev lite förvånad där. Undra vad du lagar ikväll åt mig?

/marcus

Mera Mat

Någon måste juh ta tag i det där. Skulle du laga mat då vet man juh vad det blir. Kötbullar från willis och sladdrig pasta. Det passar inte riktigt till Melodifestivalen lilla vän :) Även om du är bra på din sak så är det inte min favoriträtt. Marcus vem lagar mat ikväll?


- Linn

MAT MAT

Idag ska Linn och Caroline laga mat. Vet ni vad det blir? Gissa? PIZZA :p

/marcus

allvar

Snöade det ens igår? Det kommer jag inte ihåg. Men visst det var jätte gulligt av dig att gå de där 200 m till pizzan :) Då fick du lite motion också guliiigubben!

Måste faktiskt säga att Marcus är duktig. Han har gjort några sit-ups nu. (3 st)
Jag tror att han tar det här på allvar.

- Linn

haha

Vem var det som igår tvingade i mig pizza va? Mm, din lilla tjocksmock! Vanlig hemlagad mat dög inte så jag var tvungen att kämpa mig fram i snöstormen och hämta Pizza. Vem kan vara snällare än mig liksom?

Take care!


/marcus

DANS!

haha Du jag tränade minst en gång i veckan, plus uppvisningar och extra träningar. Så ge fan i och klaga på min dans! Plus det så sprang jag. När fan tränade du regelbundet liksom? Det har väl aldrig hänt? VA VA? har jag rätt? oj? Bräckte jag din fasad nu? Är du inte lika kaxig längre. Ska vi låta hela världen veta sanningen Marcus? ska vi? AJ!


haha den där tån är juh på sin höjd vrickad och stukad. Kom igen när du har lite mer BALLS IN YOU!
En än gång är jag mannen i det här förhållandet. Jag förstår inte?


- Linn

Dans?

Haha, lilla gumman då. En gång i veckan då och då klassar inte jag som regelbundet ;p Hoppa runt i underkläderna med andra flickor är väl inte så ansträngade. Och sen kan man inte leva på gamla meriter heller, det har liksom gått över ett halvår sen du var lite aktiv. Vet inte ens om jag ska kalla det för meriter? Hm.

Jaja, tån är iaf dubbel så stor och så fort jag kan gå på den ska jag visa dig Lillen. Vi vet ju vem som har tränat mest av oss innan och antar att det kommer att fortsätta så :) Annars kan du väl köra en omgång till Pizzan igen? :)

take care! :)

/marcus

Tåjävel

aldrig tränat regelbundet? vem har tränat dans i fem år? är inte det regelbundet så är du snevriden totalt.
Du skyller juh bara på den där tån för att du är för lat för något annat. Du kommer väl ha ont i den i ett halvår. Det roliga är att Marcus trodde att den var bruten. Det enda han pratar om är den där jävla tån. lat om ngt.



kom igen när du har mer kött på benen, ok? Eller ska ja säga mer muskler.


- Linn

Grym..snart så

Haha, sure baby. Du är som en stor chips påse hela du :) Jag kommer att vinna, så fort min fot blir bra! För det är så att jag har sprungit in i en dörr med min fot. Så nu är den ganska stor och öm. Så just nu kan jag inte träna. Men det är ganska lugnt, Linn har aldrig varit en som tränat regelbundet utan hon får sina ryck ibland bara. Jag tror att jag kan sitta här framför datorn och ro hem segern ganska enkelt.

Ja just det, måste berätta om ett sms jag fick av Linn tidigare idag. Det stod såhär: "Hej vad gör du? :) bråkade vi inatt?". Jag tyckte det var ett ganska lustigt sms. Vem kommer inte ihåg om man har bråkat? Iofs så ramlade jag in runt 0400 så det kanske hjälpte denna plötsliga minnesförlust på traven. Men ändå Linn, du får nog börja skilja på dröm och verklighet snart ;)

take care! :)

/marcus

yeah right!

duu jag gick och gjorde avancerade övningar med matkassen, eftersom ja tog en snabbis till willys på slutet. Min biceps är som Mont Everest nu.  Kassen var tung men jag var starkare. Jag tycker inte att du ska säga så mycket MARCUS. Du är latare än en skokartong, hur ska du kunna ta tag i detta?




- Linn

Bullshit.

Haha, jag antar utmaning direkt. Lätt som en plätt det där ju. Linn är ju inte känd för att vara nyttig av sig. Till exempel idag när hon "var ute och gick i 2 timmar". Jo tjena, du gick kanske i 20 minuter. Resten av tiden väntade du på pizzan och åt pizzan. Men visst, tycker du att det är motion så vinner jag lätt :)

Take care!

/marcus

Beach 09

Beach 09 är snart här så det är dags att bli lite fit. Tog därför en lång promenad idag. Marcus satsar nog dock på Tjockis 09. Han ligger bara i sänger och hovar in allt från godisar som har legat under sängen några veckor till extra feta hamburgare. Här live, inför er, kommer jag att utmana min partner. Vem kommer vara mest fit när maj kommer, när man kan börja smygsola ute. Det återstår bara en sak. Marcus Engström, godtar du utmaningen?




På tal om mat, detta åt vi till kvällsmat:

Kycklingvingar
Klyftpotatis
Tsatsiki


- Linn

RSS 2.0