Mackans senaste aktivitet

Nya upptäckter jag har funnit om min partner den senaste veckan:

Marcus tycker att det är så roligt att "Bidda" på Tradera så han råkade köpa en telefon som han inte ens ville ha och en telefon som inte riktigt fungerade.

Marcus gnisslar tänderna när han sover med alkohol i blodet.

Marcus pratar Japanska när han man väcker honom när han sover med alkohol i blodet.

Marcus sover i fosterställning när han har alkohol i blodet.

Marcus skäms inte över sin kropp, eftersom han den senaste veckan kört cow-girl dancing vid varje dörrkarm som existerar i våran lägenhet. Allt detta naken i en uppknäppt morgonrock.


Man kommer nog aldrig veta allt om en människa, tur är nog det.

- Linn




En hand på låret

Uppdateringen har kanske inte varit den bästa, men just nu så är det tentapluggstider, då händer det inte så mycket roligt, värt att skriva om. Den största aktiviteten har i sådana fall varit på natten då jag har pratat i sömnen. Ingen ovanlighet. Men enligt Marcus har jag börjat smeka honom på låret när jag sover. Det hade tydligen varit två snabba drag över låret med handen sedan hade jag sagt något, sedan hade jag kört "två snabba" igen. Inget jag skulle klaga över dock.

- Linn

Plast är inte min grej

Ja då har man lyckats igen då. Skulle göra mig ett par schyssta varma mackor i mackgrillen nyss, när jag väl tagit fram brödet och lagt fram de skivorna som jag skulle ha så hittade jag inte den där vita plast grejen som man stänger påsen med, jag tänkte "skit samma" och rullade ihop påsen med en lite orentalisk knut. Grymt goda blev de måste jag tillägga, väl inne på macka nummer två så kände jag något konstigt. Självklart låg den lilla vita plastgrejen i min macka. Har ingen aning om hur den hamnade där. Till råga på allt råkade jag även smälta Marcus platsburk, eftersom den stod lite för nära grillen.



- Linn

Sambolivets vardag

Marcus har dörren stängd till sovrummet. Han spelar CS eller något annat roligt. Man hör verkligen spänningen i hans röst tränga sig genom dörren, jag tror han har kul. Ibland skriker han. Undra hur mycket man förbränner när man spelar dator? Det luktar i alla fall träningspass efter en stund. Antar att det är krävande. Vet dock inte riktigt vad det är som förbränns? Hjärnceller eller sidofläsk.
Jag själv ska väl också göra något aktivt och gå på Arobics. Sen ska jag faktiskt laga till en utsökt middag med lax ala Zandra. Jag har satt Marcus på potatisskalningen (Det är så himla tråkigt). Hoppas bara inte han läser det här förrens potatisen är skalad.

Ikväll blir det lite serienötning, har kommit fram till att jag missbrukar serier. Följer säkert 10 st.


Imorgon kanske jag ska köpa en micro, känner mig väldigt ute utan en sån. Fattar liksom inte de där med popcorn i kastrull?


- Linn

Uppblåsbara Barbara

Det här är Marcus favorit bild på mig. Undra varför?






- Linn

STHLM

Nu drar jag till Stockholm, så Macksan får hålla ställningarna här nere i Växjö :) Förväntar mig det värsta, Inotkad mat i golvet och en ospolad toalett ;)


- Linn

Män som hatar kvinnor

Igår så gick vi ner till stan, det tog ungefär 36 minuter. Sedan gick vi och satte oss på donken och åt. Det var ingen högtidlig måltid, utan det var mer pressa-in-mest-mat-i-munnen-på-kortast-tid som gällde. Efter det väntade ett besök på Växjös biograf. Stämningen var laddad och det var inga störande småbarn med i publiken.

såhär såg vi ut:

Marcus med den lite avslappnade looken och jag med sporty-spice looken.

Män som hatar kvinnor

Den var en väldigt bra för att vara en svensk film. Så den borde ni gå och se.
2,32 h njutning.


(www.sf.se)

Betyg
Marcus: 3/5
Linn: 4/5


- Marcus och Linn

5 saker du inte visste om Linn

1. Linn har alltid en ritual innan hon ska sova. Hon måste dricka vatten, smörja in sig och använda lypsyl innan hon lägger sig. Glömmer hon något av ovanstående så hoppar hon snabbt ur sängen för att återgärda det.

2. Linn är väldigt klumpig. Hon slår ner saker hela tiden och ibland vet hon verkligen inte vart hennes armar och ben är på väg.

3. Linn säger att hon ska göra saker som aldrig blir av, eller tar lång tid iaf. I julas sa hon att hon skulle fixa så vi hade två lakan i sängen då det ofta åker bort. Igår fixade hon det.

4. Linn tror att det går att prata genom väggar. Är hon i köket och jag i sovrummet så fortsätter hon sin konversation.

5. Linn har faktiskt lärt sig att inte bränna upp alla köksredskap vi har utan har faktiskt blivit duktig i matlagning. Måste ju avsluta med något positivt :)

Take care! :)

/marcus

5 saker du inte visste om Marcus

1. Varje morgon måste jag dra i hans fingrar och sedan klämma med mina fingrar emellan hans. (Komplicerad process om man är trött)

2. Marcus älskar att säga "Linnsan" med falsett röst till mig. (Det sker bara när vi är ensamma)

3. Marcus låser alltid dörren på toaletten.

4. Marcus gillar att sjunga med i kärleksballader.

5. Marcus brukar ha ludd i navlen.


- Linn

Fit for fight

Då var man tillbaka i verkligehten. Jag ska faktiskt ta tag i min träning imorgon och det firade jag med lite glass. Marcus ville juh inte vara sämre så nu har han också bestämt sig för att börja träna. Det här kan bli kul. Jag har även lagt om en hel del vanor, som att  till exempel gå upp för trappen istället för att ta hissen. Lägga dosan vid tv:n å jag måste hämta den för att byta kanal. Nästa gång jag diskar ska jag även börja att göra rörelser med benen. Det gäller att ta vara på tillfällena.


Det går bra nu.


- Linn

RSS 2.0