Visst fan.

Jovisst blev det juldansen, med feber dock.  Hela Hällefors samlas och super tillsammans. You don't miss it helt enkelt.

Just för tillfället så är jag lite krasslig, men det får jag inte vara. Imorn är det nämligen MELLANDAGSREA som gäller. Jag måste vara fit, Laddad, i form. Jag ska helt enkelt bränna pengar. Det ska Marcus också, han ska köpa kalsonger.

Har riktigt snygga bilder från julafton som jag ska klä den här bloggen med senare. Just nu snikar jag lite på Marcus dator. När jag skulle gå in på en sida hittade jag massa sidor som det stod freesex.nu på som Marcus måste ha varit inne på massor av gånger. Undra vad det kan vara för ngt?


- Linn

The moment

Idag den 25 är det Hällefors stora dag. Det är då alla hemvändare träffas med alla andra som har bott kvar och super. Vi kallar det Juldansen! En av topparna i Hfs fest-kalender. Ikväll kommer det att bjudas på kåta mammor som raggar på sönernas kompisar, fylla ofc, slagsmål och massa torrjuckande. Tex förra året var det rallarslagsmål på toaletten, eller om det var förr förra? Minnet är ju inte så bra som ni förstår. Men iaf, ikväll tar jag med kameran och jag ska försöka ta kort på den svinigaste festen detta år. God Jul btw!


Take care!

/marcus

Lunaaajjjjj

Det enda jag har att säga till mitt försvar just nu är att det är tragiskt att du fortfarande hänger på Lunaaaajjj! :p

/marcus

Gamla Godingar!

Bjuder på lite gamla godingar såhär dagen före dopparedan!


Claes Kjellman "I take you to the candy shop, I Let you lick the lollipop"


Marcus Engström "Give it to me baby, nice and slow"


Fredrik Jansson "You find me in the club"


Linn Petrini-Barck & Caroline Thunander
"Yeah aha"


Marcus Engström & Jonatan Grönlund
"You mama show me how you move it"


- Linn med lite inspiration från 50 cent

HAHA!

Du snokar upp mitt passerande liv. VAD är det här. Ja det kanske var därför jag fick så bra betyg. Hm. Komplimanger har väl ingen dött av antar jag.

Här kommer Marcus första dagboksinlägg på Lunarstorm. Håll i er! Han är bara tolv men vet redan hur man ska föra sig.
Jag är imponerad!

Ally Mcbeal
Tis 3 okt 2000 19:36

Det ska bli skönt
att sätta sig
i såffan och
luta sig
tillbaka och
bara njuta


Här kommer två andra som jag fastnade för!

Ledigt, vad skönt.
Mån 30 okt 2000 18:18

Idag har vi haft ledigt.
jag har bara legat
och dragit mig.
Jag gick upp vid 11 tiden.
Jag badade och spelade
dator på morgonen.
Jag spelade playstation
resten av dagen.
Det var min dag.



Idag bär det av till.......
Tis 31 okt 2000 12:08

Idag bär det av till örebro.
Det ska bli skönt med att
bada och gå på bio.
Här i Hällefors finns
inte McDonalds så
jag ska äta där
så jag spricker.
Jag ska också köpa
kläder och hantlar där.

Jag blir bara så glad :) Jag nästan skrattar!

- copycat Linn

Betyg

Kom faktiskt på hur Linn får så bra betyg. Det enda jag behövde göra var att googla hennes namn. Så kolla in den här länken: http://www.stigonet.se/SH/gb703.html och sedan inlägg nr 136. Inte konstigt att betygen går upp med sånt fjäsk! :)

/marcus

:p

Visst visst, ibland så är det kul att se dig ;p

Jul snart men det känns verkligen inte. Snön försvann idag och då försvinner stämningen direkt. Bra drygt. Vill inte ha en grön Jul som förra. BLÄ. Har inget roligt, dumt eller chockerande att skriva om Linn just nu. Jag måste nog gräva lite i arkivet och leta upp något riktigt smaskigt. Känner på mig att jag snart hittar något super duper bra. Men tills vidare har jag super tråkigt.

/marcus

Töntigt!

ha ha. Så needy är jag inte! det är juh du som inte kan hålla dig i skinnet. Vill att jag ska köra dig överallt bara så att du får se mig!

töntigt!


- Linn

Fnizzz...

Tur att man var söt som liten :) Så för mig får du gärna lägga upp fler bilder på min barndom. Jag tänker iaf lägga upp snygga bilder på dig ;)

Nu har man iaf kommit fram till hfs och hunnit andas ut lite. Men efter bara nån timma i hfs börjar sms:en ramla in. Det är Linn som kräver att vi ska träffas. Hon har abstinens efter mig. Jag förstår henne. Så nu har hon tvingat mig att vi ska umgås ikväll. Vi får se hur detta går eftersom jag snart ska till Loka och bada och dricka öl med min kompis Edvin :) Men hon får ju iaf träffa mig lite, då det är hon som ska köra oss fram och tillbaka :)

Take care!

Marcus genom tiderna.

Detta är en hämd för discobilderna som du la upp på mig :)
Nu är det dags att tillsammans med mig, skratta, gråta och minnas :)



Marcus med blöja och två pistoler.
Jag vet inte riktigt vad det är med den här bilden, men jag älskar den helt enkelt :)



Marcus med två färger på hängslena. Han ville gå sin egen väg redan då.



Marcus har precis börjat fixa frillan och är inte längre en "vax virgin".



Marcus har kommit in i "pose- åldern" och ser faktiskt redigt snygg ut ;p
Jag antar att du såg ut ungefär såhär när vi blev tillsammans.



Marcus börjar växa till sig lite grann. Men är fortfarande ganska liten.
Han använder sig flitigt av "ledsna hunden" blicken :) Svårt att inte falla!



Lite porrig bild måste jag säga. Här har vi nog varit tillsammans ett tag.


Det var allt för nu :) Vet att jag kommer få stryk efter detta, men det är det värt!

- Linn


AHHH

Som jag även sagt tidigare så är du den feminima av oss. Jag har inga problem att lyfta skrot eller göra armhävningar på händer.

Neej kör för guds skull inte bil Marcus. Vi kommer KROCKA! Leka tjuv och polis kan du göra sen. Jag tänker inte missa julmaten i år.


- Linn

Tack :)

Jag har väldigt ofta försökt få dig att framstå som en pojkflicka, även i något tidigare inlägg. Vill bara tacka dig för att du gör det så lätt för mig :) Behövde inte ens anstränga mig :)

Imorn åker vi till hfs! Julen ska firas där och lite andra festligheter ska nog också hinnas med. Juldansen är ett givet spektakel. Vi får se om det blir lika mycket drag som förra året, antar det. Sen är det så jäkla gött att när vi har åkt tre olika tåg imorn så slipper vi iaf sitta på den dryga 302(buss i 2h) hem till hfs. Pappa hämtar istället :) Man kanske ska testa och köra när man nu har haft körkortet i 2 år :) I like it!

/marcus

Könsbyte.



Framifrån




 Bakifrån


Jag i Marcus kläder. De framhäver verkligen mina former måste jag säga. Detta är kanske något som jag borde börja med.

- Linn

Jag vill ha underkläderna!

Ska du ge din mamma underkläderna :( Jag som hade sett fram emot nya stay-ups och push up.

- Linn

Tack Linn.

Nu blir min julklapp verkligen en surprise...Men får väl helt enkelt ge henne dina presenter istället. Synd synd.

/marcus

God kväll.


Som svar på förra inlägget vill jag bara säga: Den som tar den har! Livet är en kamp mellan de svaga och de starka. Det är bara de starka som överlever.

Marcus satt alldeles nyss och läste kokboks rescentioner på internet. Han blev helt förkrossad för att den boken som han har köpt till sin mamma i julklapp inte var med där. Vilken osis!  Tror nog att han är lite gladare nu i alla fall, för tillfället läser han om gravida män på expressen :)

- Linn

jepp

Jo dikta kan du, det vet vi alla. Läste nyss din sexdikt om att diska. Den var het men lite skruvad. Något du också kan göra är att äta :) Jag blev lite hungrig så jag gjorde lite nachos. Men tror ni jag fick något? Icke! Linn svepte allt på nån minut. Jag gjorde ett tappert försök men brände mig hela tiden. För Linn gick det ju tydligen riktigt bra...


/marcus

Marcus dikt.

Vem var det som gick ner med de ruttna äpplena som stank unken blöja och med alla skräpåsar, Plus gjorde rent i köket och bäddade sängen? Det var jag det. Sen antar jag att det var lika mycket din skit som min skit där inne på toaletten. Men du är så duktig :)


Från Marcus till Linn
Marcus stor och stark
Vill gärna massera Linn Petrini-Barck

Ge henne det hon vill ha
Massa presenter och en hel del chokla

Jag kommer från och med nu bädda sängen och ta hand om disken
Vårat badrum kommer aldrig igen lukta fisken

Dammsuga och torka våra golv
Ge dig frukost på sängen klockan tolv


tack :)

- Linn

Hard work

Vem var det som nyss låg under handfatet i badrummet och rensade skiten på grund av att det var stopp? Ja inte var det du iaf! Här får man rensa upp all din skit och sedan får man inte ens ett "bra marcus, du är duktig du", Nejdu, det blir andra bullar här hemma snart!

/marcus

Lampor

Ikväll har jag tvättat Marcus kalsonger, strumpor och tröjor, sen fick jag även lite tid över till att lägga in mina egna kläder i tvättmaskinen. Det Marcus gjorde ikväll, var att släcka lamporna när vi skulle kolla på film :) Nu släckte han även lampan i sovrummet. Så nu ser jag ingenting. Är det något du kan älskling så är det att släcka lampor.


- Linn

;p

Jag blir inte full på två glas vin. Nu pratar du i nattmössan lille vän. Sen åt du ju upp alla pommes själv :( 
Ta en pepparkaka till så att du blir snäll :)
Har nog snart ätit upp en halv förpackning så nu har jag huvudvärk också. Det kan inte vara vinet!


- Linn

:D

Linn är full och grinig. Bäst att jag gör lite pommes till henne så att hon blir glad :)))

Ekonomi och sängar.

Hm jag vill bara tillägga att om inte jag hade hållit upp dörren så hade vi aldrig fått in sängen i lägenheten. Min insats kanske var liten, men den var avgörande.

 Det är skönt med stor säng nu! Sov juvligt nästan hela natten. Förutom när Marcus la sig på min axel och beslutade för att sova vidare där. Trots 15 cm extra var i utrymme så ska han trilskas och sova på mig i alla fall. Vad är nöjet?
Inatt funderar jag på att kleta in mig med brulé pudding eller något annat som finns i kylskåpet (förutom öl och cider).
Det borde bli en fin överrasking!

Annars ska jag göra en skulptur av Marcus stjärt och sälja ut. Måste tjäna pengar. Den här julen kommer att ta knäcken på min ekonomi!


- Linn

Hm..

Det var inga karlar som kom hem till oss med sängen igår. Utan det var EN liten tjej??! Förstår inte hur bolaget kan skicka en liten tanig tjej att göra en mans jobb. Hur ska liksom hon få upp den till vår lägenhet på 4:e våningen? Ett mysterium detta. Men i alla fall så fick jag gå ner och visa hur man gör. Det känns mycket gött att betala 500 kr för att de ska köra de ynka kilometerna hem till oss för att jag sedan ska få bära upp den själv. Tack Jysk, vi kommer säkert handla hos er igen :) Linn gjorde i alla fall en enorm insats igår då hon höll upp dörren :) Då det faktiskt är hon som har betalat för sängen så är det lite roligt att det var jag som fick ta tag i allt ;p men så är det väl, när det väl blir lite jobbigt får vi män axla ansvaret och reda ut situationen. Thats life :)

Take care!

/marcus

SNART!

Nu är det bara timmar, ja nästan inte ens det till SÄNGEN kommer! Som jag har längtat. Fyra månader!! Shit alltså, förstår verkligen inte hur jag har stått ut. Att sova bredvid denna människa är ett helt äventyr. Ibland mitt i natten skriker hon bara till, ibland hoppar hon upp ur sängen och springer ut ur sovrummet och ibland vill hon helt enkelt bara slå på mig i sömnen. Jag längtar till gubbarna kommer konkande med sängen på ryggen. Jag ska pussa dem på munnen som om de hade fött mitt barn! LYCKAA!!!!!

120 säng.

Slutet på 90 cm sängen är här. Inatt är det sista natten som jag och Marcus kommer att ligga och trängas. Inga mer nätter liggandes på varandra. Inget mer klagande från Marcus sida "att det är varmt". Inget mer klibba ihop i varandras svett. Inga mer armbågar där man helst inte vill ha dem. Nu blir det space. 120 cm sängen kommer nämligen imorn. Underbart!
Frågan är bara hur den ska få plats?

Update on Marcus (DBP, Dunder Braks Prinsen)
Igår lekte Marcus Batman. Han sprang runt i BARA morgonrocken. Han tog sats och hoppade upp i soffan, där jag satt, och skrek "jag är batman".  Slängde med huvudet och hoppade omkring. Det hela pågick i ungefär 30 min. Sen så tröttnade han och började leka med något annat. Tur att man slipper bli uttråkad i alla fall.


Här kommer en bild på min farmor och farfar (plus min pappa)



Gamla människor är så söta!



- Linn

En plan.

Det värsta agget har lagt sig. Jag är fortfarande sur efter påhoppet. Men livet måste gå vidare. För närvarande jobbar jag på en plan som kommer att ta ner min motståndare och göra honom målös. Ni får dock ha lite tålamod. Inget får nämligen gå fel. Så jag måste (liksom sickan) planera in i minsta detalj.

Marcus sitter just nu vid datorn och sjunger på en Carola låt. Han anar inget. Men det är då som jag kommer att slå till. När han minst anar det. OCH det kommer att göra ont.

Annars så längtar jag ganska mycket till Julafton. Man blir ju såklart lite påverkad. Marcus räknar dagarna hela tiden. "Linn, det 20 dagar kvar tills tomten kommer" osv. Han har nog inte riktigt hajat det där med tomten än. Men jag vill inte förstöra lyckan för honom. Jag minns själv när jag drog tomten i skägget. Jag var stark på den tiden och drog så hårt att masken gick sönder. Jag blev lite chockad och trodde att jag hade dödat tomten. Under masken tittade dock farfar fram lite små generat. Det var dagen då förstod vad Julafton handlade om. Ge samtidigt som man tar, äta och dricka tills man känner sig gravid. Julafton är helt enkelt som ett förhållande.



- Linn

Inga ord, bara ilska!

Jag säger som håkan (eller om du nu var sune) säger i sunes sommar: DET HÄR SKA DU FÅ FAEN FÖR!

Sånna känslor som detta har väckt inom mig. Att lägga ut bilder på en tolvåring är lite pedofiligt. 

- Linn

Payback!

Hämden är ljuv :) Lite sköna bilder på Linn servarar jag till er! Till höger på de två första och till vänster på den sista. NJUT!








/marcus

Posebilder och sånt.

Jovisst. Idag sprang jag i snöovädret. Det är verkligen inte lika lamt som att ligga på ett golv och jucka!


Idag bjuder jag på en posebild av Marcus när han gick i trean på gymnasiet.
Check it out och njut! Vilken naturbegåvning. Playboy  girls, släng er i väggen, this is Maaaackaaaan.







- Linn

Ujuj

Linn Linn. Martin Timell är ju ganska cool så jag tar det som en komplimang. Jag skulle också vilja vara vår tids MacGyver. Men nog talat om han. Alla vet ju att det är jag som är den hurtiga av oss två. Linn bara bara fortsätter att langa in kebab, chips, dricka och allt annat fett utan att tänka efter. Det där med träning la hon ner innan hon föddes. Jag försöker iaf vara duktig med lite situps, löpträning och så medans Linn bara skrattar åt det och fortsätter att langa in godsaker. Vet inte hur jag ska få hem henne till hfs om två veckor? Såg en lyftkran häromdagen, man kanske kan få låna den för en billig peng? Måste undersöka detta..

Take care!

/marcus

En stor stark.

En kod hit och dit. Jag har väl inte fotografiskt minne heller. Du kommer ju inte ens ihåg mitt mobilnummer. Ibland glömmer du till och med att gå till skolan. Jag undrar om det börjar gå nedför nu Marcus. Det sägs att när man nått 20 år har man nått sin topp! Med åldern inne är det bara att vänta.


För tillfället ligger Marcus på mattan i vardagsrummet och gör några konstiga rörelser som han kallar för sit-ups. Han har även lagt fram några vikter som han ska lyfta. De består av två tändstickor med bomull längst ut på varje ände av tändstickorna. Jag skulle upskatta vikten till 1g per tändsticka.  Väldigt lätta att tillverka hemma. Marcus idol är nämligen Martin Timell. Så Marcus har bestämt att allt man kan köpa, kan man tillverka själv.

Så länge han inte börjar sy kan han väl få hållas.


- Linn

Var bara tvungen.

Älskar när Linn tror att hon vet/kommer ihåg saker fast hon inte gör det. För ett tag sen behövde Linn min kod till mitt visakort så då fick hon den. Nu ikväll kom det upp igen vilken kod jag hade(vi såg på Seinfeld) och jag sa 3606. Linn lyser upp och säger: "Jaa, så var det. Jag kommer till och med ihåg den." Hon såg så säker ut, precis som när man verkligen innerligt tror på något. Nu har jag då inte denna kod men härligt med ett gott skratt på kvällen :)

Btw så ligger hon och sover. Skulle så gärna vilja gå in och ta ett kort och jävlas. Men tror att blixten skulle väcka henne. Hon ska ju trots allt upp vid 0600 tror ja. Aja :)

Take care!

/marcus

Ljuuug

Dikten som jag fick var väldigt fin och påhittig. Ibland förstår man inte vart du får allt ifrån.

Förra inlägget ger en ganska skev bild av mig om jag själv får komma med en åsikt. Men i alla fall så brukar Linn alltid säga att jag är lat och inte orkar göra någonting. Men idag har hon verkligen varit tjatig. Vi har suttit i soffan och ätit lite pepparkakor, glögg, kex och ost så här på kvällen och hon har verkligen velat att jag ska göra allt. "Ge mig det, häll upp det, skiva det osv.. Sen gjorde jag även en macka då jag blev lite hungrig och när hon inte fick "ta en tugga" som egentligen betyder "äta upp allt" så blev hon sur som ett litet barn som inte fått sitt lördagsgodis.

Take care!

/marcus

update

Marcus står just nu i bar över, iförd badbyxor och nalletofflor, och dansar i köket samtidigt som han gör en smörgås. Rätt var det är så kommer han flygandes över vardagsrumsgolvet som en nysketen katt. Synen är ganska uppseendeväckande. Ni kanske kan tänka er? Det är alltid kul när man märker nya sidor hos sin partner. Marcus är helt enkelt som ett outforskat mysterium.


ojoj precis innan jag skulle uppdatera så kom marcus och ställde sig framför mig och smekte sig på den nakna magen och sa "sexy".

jag vet inte vad jag ska säga.....


- Linn

EXKLUSIVT!

Extra Extra! Bara för er,  NU lägger jag ut delar av min dikt till marcus som han fick på hans 20-års dag!

Marcus 20 år
Snart väntar hängmage och feta lår

Du borde nog i gymmet investera en liten peng
För att undvika manboobs och gäddhäng

Snart kommer du vara för vek för doggy-style
Enbart sitta och glo på Dr. Phil med ett smile

Starka dofter från alla hål
Kommer nog antagligen på mig ta kål

Innan du vet ordet av så kommer din annars maskulina kropp förvandlas till en fläsksvål

- Linn

Hjälp!

Tack för kebaben baby. DU vet hur du ska framföra dina känslor i alla fall. Jag ska också börja visa mina känslor i mat. Istället för dyra smycken, märkeskläder och parfymer ska jag börja köpa rödbetsallad och mamma scans. Marcus du är en riktigt idé-spruta du.

Tur att jag kom hem idag. Marcus stökar juh ner hela tiden. Det såg ut som två brunstiga katter hade lekt i vårat kök och som om tio ungar hade fått fria händer med att inreda vårat vardagsrum. Spännande. Men nu kan jag glatt säga att lägenheten skiner. Stämningen är inte längre soptipp, utan mer gläns över sjö och strand.

Idag har jag även lärt Marcus att tvätta och hänga kläder, imorgon tänkte jag hålla lektion i dammsugar teknik.

Marcus ville även att jag skulle lägga upp dagens outfit, orkade egentligen inte, men okej, för din skull älskling.
Meningen med detta är att vi ska göra bloggen lite mer mode-inspirerad. Att fler ska våga gå sin egen väg. Våga ta på sig den där sopsäcken till klänning. Det är okej. Följande exempel (taget ur verkligheten) kanske kan hjälpa er där ute. STÅ PÅ DIG!





  • Marcus bär en rosa kjol som framhäver figuren på ett tilltalande sätt.
  • Den rosa Adidas tröjan ser sportig ut och håller gäddhänget på plats.
  • Det vita linnet döljer valkar och förstorar dina bröst.
  • Marcus matchade även med lite rosa ögonskugga, halsband och ett diadem. 

Som vanligt kan ni maila [email protected] om ni vill veta mer info om inköpsställen.


- Linn

RSS 2.0