Ett flygande bröst

I torsdag åkte jag och Marcus till Göteborg för lite välbehövd semester. När vi äntligen kom fram efter en lång bussfärd så gick vi på bio. Det blev Transformers 2 och den var verkligen super bra. Fredagen spenderades på Liseberg, det var så jävla kul. Det hände nämligen en väldigt rolig grej. En ganska mustig dam satte sig i vagnen längst bak när vi skulle åka balder. Givet så hade hon ett lite för väl uringat linne för att hålla in de enorma brösten. I ett gupp så flög ena bröstet ur linnet som en rymdraket, självklart kom det med på bild. Längesen jag skrattade så mycket. Jag måste väl erkänna att jag tycker lite synd om damen, men har man en sådan kroppsstorlek och sådana bröst så behöver man väl inte klämma in sig i det mest uringade linnet man hittar.
I går så blev det en del shoping och MYCKET mat. Till råga på allt så är det så varmt här att man inte ens kan röra på lilltån utan att bli svettig. Det känns som man är i Afrika eller något. Marcus vill inte sola heller eftersom han inte har med sin solskyddsfaktor som ligger på 55 och är till för bebisar.


- Linn

Lite dåligt...

Lite dåligt med uppdateringar här. Vet inte varför men det har bara blivit så. Nu har vi varit i Hällefors lite mer än 2 veckor och en hel del har hänt. Tänkte förmedla min midsommar här:

Det började lite lugnt med mat och dricka hemma hos Linn. Efter ett antal timmar med mat och olika sorters dryck så var det dags att dra sig hem för lite fix inför resten av kvällen. Edvin och Hauta joinade och det blev grillning och lite tvspel. Samtidigt hade min lillebror ordnat fest och det börja droppa in fler och fler folk. Jag och grabbarna stannade tills halv evla ungefär. Det bar av till sången där Ida och några fler hade anordnat fest. Till en början var det ganska segt och lite folk. Men det ordnade upp sig till slut och det var trevligt att träffa massa folk man inte hade sett på ett tag.

Halv tolv ringer polisen och frågar om jag är Ing-Maries son. Hon frågar efter hennes nr och säger inte så mycket mer. Jag får senare tag på lillebror David och får reda på att polisen har gått in i vårt hus och stängt festen. De har även rensat ut hela huset på alkhol ;p Tydligen har någon granne ringt och klagat på att det har varit hög musik. I alla fall så ordnande allt upp sig till slut och man kan konstatera att grannen som ringde inte har något liv. Punkt slut.

Nu ska jag och Linn till ghn och köpa lite glass. Linn ska köra så vi får se om vi överlever. Vi var bra nära att krocka förra gången hon körde. Men överlever jag så blir det att försöka uppdatera lite oftare :)



Take care


/marcus

Stinker öl

Idag är sista dagen i Växjö på några månader. Ska bli skönt att komma hem faktiskt. Slippa laga mat.

Det har för övrigt varit en väldigt givande dag. Skulle panta alla jävla ölburkar och annat som vi har haft liggandes här hemma ihoptryckta i påsar under diskbänken. När jag kom fram till pantstället så stod det en kille med en stor fet svart sopsäck fylld med gottit som skulle pantas. Jag tänkte tur att det finns en till pantmaskin och log. Väl framme vid den andra pantmaskinen så blinkande en text som löd "Avstängd". Fan tänkte jag och ställde mig bakom killen. Killens pantmaskin började krångla, men killen gjorde ingenting. Han kollade sig bara nervöst omkring. Jag böjde mig fram en aning och såg att det stod på displayen att man skulle kontakta personalen. Så eftersom jag var trött på att vänta kläckte jag ur mig "duu kanske ska kontakta personalen". Killen svarade något skumt. Tillslut fattade jag att han pratade engelska. Men då började maskinen fungera igen.

När det äääntligen var min tur hann jag panta två burkar, sen brakade hela skiten ihop. Efter många om och men fixade de maskinen och jag kunde panta vidare. Stressad som jag var, av kön bakom mig, tänkte jag visa att jag allt kan panta fort som faan. SMART LINN. Spillde öl på hela min hand och jackan. Fyfan vad det stank.

Så klart skulle jag gå och rösta direkt efter. Jag kom in med huvudet högt trots att jag stank gammal avdankad alkis. Kärringen som skulle ta emot min röst, kollade konstigt på mig och svepte in min doft genom hennes välformade näsborrar. Hon rynkade på näsan. Jag lovar att hon tänkte "hårt igår eller?".  Röstningen gick inte heller bra. Fattade inte riktigt hur man skulle göra. Min vanliga tur. Så var tvungen att fråga. Kan lova att kärringen tänkte "Tjejen kommer inte ha många hjärnceller kvar om hon forsätter att dricka i den här takten". Tack vare regnet såg det även ut som jag haft samma smink och frisyr som dagen innan. Kärringen kände nog inga tvivel.



- Linn

Marcus är min tillfälliga frisör

Jag har precis släppt lös Marcus i mitt hår. De närmsta 30 minuterna kommer jag nervöst bita ner mina naglar. Men utväxten måste färgas. Han är ju billig i drift i alla fall. I och för sig så är det inte första gången. Marcus har gjort det förr. Som student får man ta vad man har. Det har faktiskt alltid blivit bra förr. Undra varför Marcus inte gick frisör på gymnasiet. Grabben har ju känsla för hår. Färgburken sitter som gjuten i hans hand. Efter alla dessa gånger kommer han snart kunna öppna damsalnong på våran toalett och tjäna en hacka, så han kan bjuda mig på en resa i sommar. Annars så kommer Marcus stå i min trädgård i sommar om du vill ha en färgning billigt. Lägg Björnvägen 5 på minnet. Han vet dock inte om det än. Men jag tror han kommer ta det positivt. Eftersom det var min idé så måste jag även ta hälften av inkomsterna. Sedan är det ju min trädgård.

Jag har även klippt Marcus hår idag. Man skulle kunna säga att vi har haft en sån där hår-fixar dag. Jag måste faktiskt erkänna att jag är nöjd med resultatet. Kan försöka ta en smygbild sen.

- Linn

RSS 2.0