Dr. Feelgood

Sova till tolv. Duscha i 30-40 minuter. Ta sig friheten att diska i  bara underkläderna, samtidigt som stereon spelar favoritmusiken. Köra de där galna movesen, känna sig jävligt snygg helt enkelt. Lägenheten skiner (nästan). Det är jag som har gjort jobbet. Marcus tittade mest på, sorterade lite papper osv.
Ikväll blire lite vin och god mat med min andra hälft. Det är sånna här dagar som får en att inse att man faktiskt lever. Man är inte en sönderstresad boll som ska kastas mellan så många olika mottagre som möjligt.



Min käraste ägodel




PA Baselement Delta eminence 15"


- Linn

sex appeal



Marcus som guldlock.

- Linn

Aktiv i sängen.

Som de flesta som känner mig, och har spenderat en natt med mig, vet så är jag väldigt aktiv när jag sover. I förrgår natt var det spindlar. Natten till idag hade jag tydligen lagt mig på Marcus höft och sagt "vem är hon?" två gånger. Det börjar bli en vana att alltid fråga "Vad sa jag inatt då?" när jag kommer hem.

Jag tänkte be om en tyst minut för alla hälsosamma skönhetsömnar som jag har förstört. (Antar att Marcus är mest utsatt)  Till mitt försvar säger jag följande: Det är aldrig tråkigt att spendera en natt med mig. Det kan helt enkelt hända vad som helst. Så Marcus du ska vara glad att du får dela nätterna med mig. Du skulle antagligen aldrig få då här mycket spänning annars. Nästa gång du tänker "fan, inte igen, jag vill sova" så ska du istället tänka "aah spännande".


- Linn

Spindlar.

Aldrig ska man få sova ut en hel natt utan att Linn ska spexa. Inatt så var det spindlarna igen som spökade. Vet inte vad klockan var men jag sov iaf. Helt plötsligt hoppar Linn upp i sängen och står upp. Hon ropar: "Spiiindlaaaar!". Jag försöker lugnt och metodiskt förklara att det inte finns några i sängen. Då går hon över till att anklaga mig för att ha lagt dit dem. Efter en stunds förvirring lägger sig hon sig ned och sover. Snacka om äventyr varje natt ;p

Take care!

/marcus

Test

Skulle se om läsarntalet gick upp om ja skrev att jag skulle lägga upp bikini-bilder här på bloggen. Nyfikna som folk är så gick det upp ;p



- Linn

Verkligheten.

Yes, tillbaka i verkligheten då. Skägget måste bort, räkningar måste betalas och skolan måste jobbas i fatt. TRÅÅKIGT!

Men iaf så får man träffa Linn :) Vilket har varit ett äventyr som vanligt. Flickan har varit hemma själv ett bra tag och hon har inte städat, tvättat eller inhandlat mat. Det är tur att jag kommer hem och styr upp livet för henne. För tillfället äger hon 70 kr också eftersom hon inte har lämnat studieförsäkran ;p hon lever på mig som vanligt då. det känns som att man lever med ett fullvuxet barn ;p

take care! :)

/marcus

Äldre med hår!

Marcus tycker att han ser mer myndig ut med skägg. Han har suttit framför spegeln i timmar för att beskåda verket. Jag tycker mer att han ser lillgammal ut. Vad tycker ni?



Marcus packar in sina buissnes skjortor och ser cool ut i sitt nyodlade skägg.




Marcus i profil, SKÄGGIG!




Marcus i profil, UTAN SKÄGG

- Linn, utan skägg

Självständig!

Marcus har varit i Åre i en vecka nu.  Men jag saknar honom knappt. Det är skönt att sova själv, sängen blir helt enkelt dubbelt så stor. Det är undebart att diska och laga mat helt själv. Det är även underbart att äta själv, ingen som drägglar och dräller. Jag är helt enkelt sjukt självständig.



okej, det kanske ska bli rätt skönt att du kommer hem. Men det tänker jag inte erkänna.


- Linn

Skum diskussion

Idag blir Obama president i USA och jag får släpa fram och tillbaka på en radio utrustning.

Radio utrustningen är väl packeterad i en väska. Väskan är verkligen inte det vackraste jag sett. Den drar till dig en hel del blickar. Det värsta är dock att jag ska släpa den fram och tillbaka mellan Växjö och Kalmar i fem veckor.


Idag på bussen så satt det en rödhårig 40-årig kvinna bakom mig. Plötsligt sa hon:

Vad har du i väskan?


Jag antog att det inte var till mig så jag sa inget.

Hon upprepade sig igen, så jag vände mig och hon tittade nyfiket på mig.

Jag svarade:
Jag har radio-utrustning i den. Jag läser nämligen till journalist så det är därför.

Kvinnan:
Ska du sälja den?

Jag:
va? vad sa du?

Kvinnan:
Ska du sälja den?

Jag:
Nej?

Sen vände jag mig om.
Innan jag skulle gå av så mumlade hon något.

Jag:
Vad sa du?

Kvinnan:
Hejdåhejdå.

SKUMT.

- Linn

Mitt i natten

Ungefär kl 0200 lägger sig Linn på min rygg och frågar "Vem är du?". Jag som inte kunde somna och lyssnade på ljudbok förstod direkt att hon pratade i sömnen som alltid. Efter att hon hade flyttat sig från mig så säger hon "Jag har inte gjort. Neeej det har jag inte". Det är alltid underhållande att sova med Linn :)

Take care!


/marcus

Ops,I did it again

Idag när jag satt på bussen för att åka hem och precis skulle gå av, bromsade bussen in extremt hastigt. Självklart satte jag mig rätt i knäet på en annan person. Jag famlade till och kunde helt enkelt inte hålla balansen. Hon såg väldigt chockat ut av den plötsliga viktökningen. Jag sa ursäkta och reste mig upp och gick ut ur bussen. ALLA i bussen tittade på mig.

Jag är i alla fall glad att hon var lite större än jag, så jag inte krossade något litet barn eller liknade. Det verkade inte som hon fick ont och tur var väl det.

- Linn

hihih.

Linn, alla vet redan att du fortfarande kör med bomull i bh:n och sitter och längtar tillbaka till tiden då du var 13 år och åkte runt i bil med "de coola" pojkarna :)

Jag tyckte att metoden var ganska rolig, den funkade även ganska bra. Så den fortsätter jag med. Idag var nog den första dagen som jag klev upp innan Linn. Vid sjuuu var jag tvungen att slita mig upp ur sängen och sedan gå till skolan. Förstår inte hur du orkar gå upp så tidigt? Det är ju nästan omänskligt. GO Växjö universitet med sina goa tider :) Blir inte att gå upp en sekund innan kl ett de närmaste dagarna. I like it! :)

Take care!

/marcus

pluggmedtod

Igår  tänkte jag att jag skulle göra havregrynsgröt till frukost, men den blev skit äcklig, sen hade vi ingen sylt hemma så det slutade med att jag slängde den. Helt plötsligt var klockan för mycket och fick jag springa till bussen, utan frukost, för att överhuvudtaget hinna med tåget. På stationen stod de några öresundstågs-nissar och gav ut gratis frukost. Ibland ska man ha lite tur i alla fall. Nog för att tåget hem blev en aning försenat. Men jag kan väl gå med på att glömma det för den här gången.


Marcus har utvecklat en plugg-metod som jag tycker är ganska fashinerande. Jag har valt att kalla den the mackiemethod. Den går ut på att han spelar Fifa och att han läser i varje halvlek. Rätt fenurligt gubben. Förena nytta med nöje helt enkelt.

Marcus har även börjat med att ständigt kalla mig för liiiinnsaaaan. Jag vet inte om jag gillar det. Det känns som jag är 13 år och har bomull i bh:n eller något liknande.

- Linn

Efterrätt ala marcus

Jag har stått för maten typ sen i tordags och experimenterat lite. Det har visat sig att jag faktiskt är bra på att laga mat. Fick tre kokböcker i julklapp så har sugit in det mesta man kan suga in från en bok. Jag är nu en fulländad svan när det kommer till matlagning. Idag var det marcus tur att experimentera lite. 

Recept på Marcus efterrätt:

After eight choklad
Svart rom


Man skulle liksom doppa chokladen i romen.
Det var faktiskt gott.


- Linn

håller med

För en gång skull måste jag hålla med min partner. Det är bara jag som lyckas med sånt här.

Jag tycker synd om tjejen som bodde där. Hon såg så chockad ut där jag satt på min jacka utanför hennes dörr och kikade i en ellos katalog. Min nyckel satt även i dörren.  När jag såg att hon kom tänkte jag att jag skulle vara snabb och förklara vad jag gjorde utanför dörren. Så jag utbrast. Ja jag är utelåst, eller jag kommer inte in. Men min pojkvän kommer snart och öppnar, det är därför jag sitter här ute. Då utbrister tjejen. Men jag bor juh här? Då kollar in jag lägenhetsnumret och känner hur en känsla av bortgjordhet fyller mig.

Tjejen måste tycka att jag är helt pantad. Men förhoppningsvis gjorde jag hennes dag till en mycket roligare dag. Jag är inte sen att bjuda på mig själv.


- Linn med två dörrar.

Skrattanfall!!

Seriöst, det måste vara något fel på Linn. Idag så satt jag i biblioteket med mina kamrater och jobbade på vårt projekt. Då ringer en uppriven Linn och klagar på mig eftersom jag tydligen har gjort något med dörren så att hon inte kommer in. Nu var det så att jag gick hemifrån först och låste inte ens dörren. Men iaf, det var mitt fel att den inte gick upp och nu skulle jag komma och öppna eftersom det inte gick med hennes nyckel, utan min var den magiska. Jag förklarade för den lilla flickan i telefonen att jag var tvungen att stanna ett tag till.

Efter ungefär 40 minuter ringer Linn och säger att hon har kommit in, fast hon berättar inte hur. När jag sedan kommer hem berättar människan att hon har suttit 40 minuter utanför fel dörr. Hon hade suttit på våningen nedanfär vår och väntat tills den som bor där hade kommit hem och förklarat att det var fel dör. Snacka om att göra bort sig ;p

Take care!

/marcus

Ett slag i ansiktet.

Jag städade för att det var stökigt, Jag gjorde smothie för att jag var sugen, sedan råkade det bli lite över. Inbilla dig inte att jag skulle städa för din skull eller göra smothie för att vara gullig.


Nu ska jag gå och be Marcus filera min klementin och sedan skära upp den i väldigt små bitar (Det är mycket godare så). Det läskigaste är att han kommer göra det . Men jag klagar inte :)



- Linn

hahah..

Jag har redan en bror och en syster och det räcker ;p En lillasyster är nog det sista jag vill ha ;p Och att jag marcus skulle vara så klängig vet ju alla att det är en lögn.

På soffan sov du inte utan då låg allt och snarkade som tre storvuxna karlar inatt. Kunde inte somna förens halv tre på grund av oväsendet. Funderar på att ta ner extra madrassen och sova på den. Eller gå över till nån kompis, för sömn behöver jag ha!

Idag när jag kom hem så hade linn städat sjuuukt mycket. Även gjort en smoothie åt mig. Det fattades bara att hon hade tvättat åt mig. Sen är jag nöjd :) Keep up the good work housewife! :)

Take care!

/marcus

Nu är det illa!

Du fångade juh inte dirket mina riktiga party moments.
Kom igen när du har de riktiga bilder!

Jag vet inte vad det är med Marcus idag. Han är klängig som en apa och kallar mig för hans lillasyster. Det börjar bli en väldigt skrämmande situtation. Jag trodde inte att han skulle ta sådan skada av att ha varit utan mig i tre dygn. Men det är tydligt. Grabben klarar sig inte utan mig. När jag kom hem igår ville han inte släppa mig. Visst jag tycker också det är mysigt att kramas. Två timmar är dock tillräckligt.

Jag sover nog på soffan inatt =/  Blir så varmt att skeda hela natten!



- Linn


Det räcker nuu..

Nog med påhopp och fyllebilder ifrån dig nu. Det är payback som gäller och jag presenterar Linn at Party! Enjoy!


1. Fin bild. Linn posar och tror att det är så man ser porrig ut. Plus att Claes dyker upp som gubben i lådan bakom :)


2. Linn har druckit en för mycket och tror hon äger dansgolvet. Tror det var årskurs nio va?


3. Linn försöker än en gång på porr-minen men lyckas bara bli läskig. Vad staven har med det hela att göra vet jag fortfarande inte?




/marcus

NERD dag 2

PB säger:
Kollar du på how I met your mother?

marcus säger:
aaa :D
Säsong tre ;D
avsnitt 6 ;D


illa =/


- Linn

NERD

marcus säger:
haha ;p idag har jag sett hela säsong 2 av
how i met your mother ;p bra va? ;P


Grabben går juh under utan mig, det är uppenbart.


- Linn

Marcus på Julafton

Ofta jag skulle jämföra mig med Jessica Alba? Då blir man bara besviken juh.

Kom med något bättre bitch!


Här är lite bilder från julafton.



Marcus på glad som en unge på Julafton!



Marcus är taggad, kanske till och med överladdad?



Marcus vill ha godis.



Marcus spanar in min far. FÖRBJUDET!



- Linn

Tillbaka!

Tillbaka i Växjö igen! Tog bara 8 timmar att ta sig ifrån hfs till växjö. Gillar när tågen går sönder och man får vänta i 2 timmar extra. ALDRIG MER TÅG! De håller fan aldrig tider och sen är det bra jobbigt att behöva åka 3 stycken olika. Blir antingen bil eller flyg nästa gång jag ska hem, annars stannar jag nog här för alltid!

Men nog talat om det. Korten jag lovade från Juldansen blev inte av, fick inte med mig kameran ut helt enkelt ;p Och om ni trodde att några kort från nyår skulle dyka upp här så blir ni nog besvikna. Skulle dock vilja ha kort på när jag blir utkastad ifrån krogen sittandes :) Det skulle t.o.m jag skratta åt :)

Linnsan försökte också i förra inlägget att vara lite rolig men det lyckades hon inte med. Alla vet att domänen inte heter .nu utan något annat ;) Linn jämförde också för någon dag sedan hennes utseende med Jessica Albas. Jag var tvungen att låtsas hosta ett bra tag för att slippa svara vad jag tyckte. Peeewh, det var nära ögat!

/marcus

RSS 2.0