Söndagar

Söndagar måste vara den tråkigaste dagen. För det första så händer verkligen inget roligt under söndagar. Allt man har skjutit upp under hela veckan måste nu fixas för att man inte ska ligga allt för långt efter. Plugga, diska, städa och tvätta är typ det enda dagen duger till. Undra hur det skulle bli om man tog bort söndagar? Skulle lördagen bli nya söndagen eller skulle veckan bli så mycket roligare? Bra fråga.

Kolla bara in bilderna och tyck synd om mig!


/marcus


Trött...

Jag är trött, bakis och hungrig! Och till råga på allt så är inte Linn hemma och passar upp mig! Var tvungen att gå den långa vägen till ICA och inhandla diverse fetsaker för att trösta mig.

För att reda ut Linns sammanbrott igår så löste sig allt när en full marcus köpte med en kebabtallrik runt kl 0100-0200 :) Linn såg ut som ett barn på julafton när hon fick sätta tänderna i den :) Jag skulle ha tagit bild men glömde. I alla fall så har jag inget mer att skriva. Tänkte flöta, se på film och trakassera Linn via sms!

Take care!

/marcus

Svar på tal!

För det första ska jag avslöja en BIG SECRET, det jag egentligen skulle ta kort på för att visa hur lat marcus är, tog han bort. Han såg mig komma smygandes med kameran och agerade snabbt som fluga. Det jag skulle ha tagit kort på var hans samling av öppnade sliskiga proviva shots. Det var säkert 15 st som stod i en rad på databordet.

Pojkflicka?
Jaa det kan jag erkänna, men det är enbart för att kompensera din feminima sida. Den tar nämligen överhanden ibland och då måste någon vara kalrn i huset och tänka straight.  SO put your hands down my pants and I bet you feel nuts!

Makaronistoryn - kan jag förklara på följande sätt. Jag tappade makaronerna i samband med att jag brände mig. Jag lade helt enkelt handen rakt i de kokande makaronerna. Med blotta livet lyckades jag få bort handen i sista sekund, innan det var försent. Men då råkade jag tappa ut makaronerna på golvet. Att nu plocka upp dem skulle inte vara säkert för mig känslomässigt. Tragedin skapa många hemska minnen. Ska jag nu behöva gå genom allt igen för att plocka upp lite makaroner. SKAMLIGT!


För närvarnde vill jag inte kommetera raserianfallet idag. Vattnet som du så fint kallade det, utgjordes av några få ytte pytte teeny weeny droppar. OCH du färtjänade det!


- Linn

Vilken dag, och den har bara börjat!

Ojoj, har lite att ta igen känner jag.

För det första: Hälften av sakerna på golvet är dina så skyll inte på mig!
För det andra: Vi alla vet att linn är lite av en pojkflicka som alltid måste vara störst och starkast. Bygga högtalare och jämföra vem som har störst låter ju lite mer som det manliga könet än det kvinnliga.
För det tredje: Linn har inte plockat upp sina makaroner i köket än. Liiiiite äckligt!

Just nu springer Linn runt och är arg som ett bi. Skriker, slänger i dörrar och nyss kastade hon vatten på mig. Hon talade om för mig att jag var en värdelös skit typ. Det enda jag klarar av var tydligen att sitta här och sen dricka öl. Vad roligt att höra va? Sen till råga på allt så försov jag mig till tentan imorse eftersom klockan inte ringde. Fick springa dit och skriva ihop något som jag kom på i farten. Så morgonen har sugit HÅRT och sen kommer man hem till detta. I like it! :)

Take care!

/marcus

Vem har störst?



Vem har störst högtalare, Marcus eller...




Linn?




Vem har störst tv, Marcus eller...




Linn?




Vem har mest pizza kvar, Marcus eller...




Linn? (Den som spar den har)




Vem har störst hårttork? Marcus (Den svarta lilla) eller Linn (Den silveriga stora)?


Om man skulle utgå från denna studie är det ganska lätt att gissa vem som har mest status i detta förhållande.


- Linn

En snabbis helt enkelt.

Glögg, pepparkakor, brieost, kex, Robert Gustavsson. Ja en salig blandning helt enkelt. Jag känner julkänslor. Det enda som stör själva stämningen är Marcus. Han halvligger här i soffan bredvid mig, rövskåran är halv synlig. Jag kan skymta lite dräggel i mungipan och skit under vänstra tumnageln. Om man tittar ännu närmre och går in på djupet kan jag se lite matrester under ena foten. Gubben du utstålar inte direkt jul, men någon slags stämning blir det ju.



- Linn

Hämnd!

Aldrig plockar upp efter mig? it's so on baby! Vad är lite makaroner mot detta? Som att kissa i en sjö.





DU verkar inte heller sådär märkbart bra på att plocka undan? Den nakna sanningen börjar komma smygande. Jag är katten och du är råttan. Jag är Beck och du är Bert Karlsson.

Föresten...
Jag vill ta min marcus-säljar-idé och höja den upp till skyarna.
Jag kommer att erbjuda gamla tanter ett nyp i kinden på marcus och även låta dem säga "Vad stor du har blivit!"
Varje nyp kommer att ligga på 35-40 kr.
Jag kommer att bli rik!


- Linn


Glashus.

Sure, jag är lite lat. Varför göra saker som andra kan göra åt mig? Perfekt när man har en sambo. Vaknar upp på en söndag och känner sig oerhört sliten och bakis. Har inga pengar till pizza så då skickar man iväg flickvännen att ta ut pengar och hämta upp pizzan :) Helt perfekt ju? Mer saker i världen borde fungera på det sättet.

Sen ska ju inte du Linn säga något. Du är ganska lat av dig också. Och sen att du tar upp städning som ett exempel är ju lite roligt. För varje gång du slår ut något, spiller något eller vad du nu kan åstakomma så säger du alltid och jag citerar: "Jag tar reda på det där senare." Men tror ni att hon gör det? ICKE! Tänker avsluta detta inlägg med bildbevis. Det är makaronerna som hon spillde över hela golvet igår och som fortfarande ligger där.

Take care!

/marcus

Till salu.

Först vill jag bara inleda med att säga att bilden marcus la upp är juh självklart inte på mig. Det är min farmor. Nu har vi rett ut det.


Idag har jag även kommit på en affärsidé, att sälja ut Marcus några timmar varje dag som städhjälp. På så sätt får jag sängen för mig själv en stund, vilket kan vara behövligt. Inte för att jag på något sätt vill underhålla mig själv, utan bara för att den är 90 cm bred. Vad kan jag säga, vi ligger bokstavligen på varandra. Sen får jag lite extra pengar. Jag gör dock inte bara det här för min skull. Nejdå! Jag vill hjälpa Marcus att bota sin lathet. För att konkretisera problemet tänkte jag dra ett exempel från idag:

Linn:
Vill du ha lite kex och brieost?
Marcus: Ja, gör ordning ett kex år mig.
Linn: Det kan du väl göra själv?
Marcus: Nej det orkar jag inte, då vill jag inte ha.

Jag gör detta bara för att vara snäll älskling! Det här kommer bli kul! Kanske kommer du också vilja röra dammsugarn här hemma i framtiden.


- Linn

Måndag.

Varje vardag kl 0600 ringer klockan. Men det är inte jag som ska upp då, utan Linn. Men ändå så vaknar jag varje morgon kl 0600 vilket inte är så uppskattat. Oftast är det jag som får hämta Linns mobiltelefon och ge den till henne eftersom hon aldrig vaknar utan fortsätter att snarka vidare. Runt 0700 hör man ytterdörren stängas och äntligen kan man återgå till drömmarnas värld. Själv vaknar man upp runt 1200 ungefär. Sätter sig vid datorn och tankar hem dagens senaste serie som har kommit ut. Efter att ha lagat mat, ätit maten och kollat på serien så sitter jag här och skriver blogg. Plötsligt som en blixt ifrån klar himmel kommer jag på att det är tentavecka! Lite ångest över att man har sovit bort hela dagen och lite ångest över att jag fortsätter att spendera mera tid framför datorn. ÅNGEEEST!

Tänkte i alla fall avsluta med ett kort på Linn. Så här ser hon ut när hon inte har photoshopat det :) Take care!

/marcus

Verklighetens Linn

Dagens outfit.



Marcus

Synlig outfit:
  • Keps från medeltiden (det nya second hand)
  • T-shirt från gina tricot
  • Shorts med chokladdoft
Osynlig outfit:
  • Stringkalsonger
  • Stay-ups


Linn

Synlig outfit:
  • Långkalsonger från Stadium (extra-pris)
  • Raggsockor
  • Vadderade kalsonger (pappas)
  • Addidas tröja
  • Nät-tröja
  • pannband från Norrland
  • Stavar
Osynlig outfit:
  • Amnings-bh
  • mammelucker
  • korsett
  • Tanga-trosa

Nu kan du också skapa din egen stil!
Info om klädernas inköps-ställen maila:
[email protected]


- Linn

Marcus Special.

Marcus börjar verkligen att gå mig på nerverna. Han är super duktig på att vara tjatig som ett litet barn hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden.  "Linn, jag har så ont i ryggen, massera mig"  "Linn, jag har så ont i vaderna, massera mig" Han låter som en mässande präst som satts på upprepning. Får han inte som han vill tar han även gärna till baby rösten, så att det ska bli extra tjatigt. Idag har det varit extremt eftersom lille Marcus spelade wii igår och har sån träningsverk. Hela dagen har det tjatats om massage. "Linn, jag har så ont i armarna, massera mig". Vi får så hur lång tid det tar tills nästa tjat attack kommer.

När vi ändå är inne på ämnet Marcus kan jag passa på att visa hans olika sidor. Ta er med in i hans tankebanor. Håll i er.




Marcus oskuldsfulla sida.  "Mamma, det var inte jag som fes"




Marcus tuffa sida. "Undra om jag ser ut som Brad Pitt i Fight Club när jag sitter såhär?"



Marcus utseendefixerade sida. "Undra om man ser mina biceps när jag håller gaffeln såhär?"




Marcus drömmande sida. "hemlighetsstämplat".



Vilken sida gillar du bäst?


P.S Det tog 1h 18 min tills tjatet om massage kom igen.

- Linn

Long time.

Var ett tag sen jag skrev här, har helt enkelt inte orkat. Så nu tänkte jag skriva en rad eller två.

Linn börjar verkligen att gå mig på nerverna. Hon är super duktig på att fråga dumma frågor hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden. Om vi sitter i soffan och jag bestämmer mig för att gå och ta ett glas vatten eller gå på toan så får man frågan: "Vart ska du/Vad ska du göra?". Förstår inte att det kan vara så roligt och viktigt att veta varje litet steg jag tar i min vardag. I alla fall så tänker jag nu också börja fråga frågor hela tiden. Vi får se när hon märker att jag härmar henne :)

Take care!

/marcus

P.S Det tog 3 minuter :) Blääää!

Hålla tider.

Jadu Marcus, för att försvara mig själv och för att göra bilden av dig mer tydlig, så kan även ditt yttre förtala omvärlden.
Du må vara vacker, kanske rent av lite sexig, men det finns en baksida. Alla har vi en baksida. Mer eller mindre tilltalande. Visst skulle man kalla din bakdel tilltalande.  Men i vissa stunder, när du är riktigt gnällig, liknar du mer en gigantisk jätte bebis än en sexbomb.

Idag är det dock inte du som retat upp mig. Det är SJ som än en gång har tappat tidsuppfattningen. Än en gång når jag hemmet alldeles försenad. Något måste göras. Jag börjar faktiskt föredra buss, eftersom de i alla fall (för det mesta) håller tiderna. Hellre skumpandes omkring, med dålig luft och någon svettig människa sittandes jobbigt nära och komma i tid än att hela tiden tänja på marginalerna.


Nu är det nog dags för lite sömn!


- Linn

Oskulden.

Japp, då var det dags att ta oskulden på den här bloggen. Precis som föregående bloggare skrev kommer det inte att bli en lätt match detta. Min motståndare är en jäävel med pennan och även tangentbordet. Men jag tänker inte vika mig en centimeter, utan alla fula knep är tillåtna här. Hemligheter, pinsamma vanor, bilder ja allt kommer jag att lägga upp för att gå vinnande ur striden.

Vid en första anblick ser min kära sambo ut som en fin ung dam och vid ett första möte verkar hon även väldigt social och trevlig. Men under allt detta fina yttre finns den riktiga Linn Petrini-Barck som jag har upptäckt under alla dessa år. Det är den riktiga Linn och livet i allmänhet som jag kommer att skriva om här.

Tills nästa gång, take care!


/marcus

Första Inlägget!

Jag tog mig förmånen att skriva det första inlägget på denna blogg.
Det här kommer att bli tufft, det kommer att bli jobbigt, tårar kommer att spillas och hårda ord kommer att käftas.
Det är ingen enkel match..  Det finns inga förberedelser... Detta är sambolivet.

Här kommer en närmare inblick på min sambo Marcus

Marcus är en väldigt oberäknelig person. Ibland är han kelig som en liten kattunge och ibland är han som ett slag i magen. Oftast sjunger han falskt i duschen, skiter med öppen dörr och spottar på golvet.



Älskling
När jag bakar
Äter du upp min kaksmet

 -  Linn



RSS 2.0