Citat av Linn

Linn och sitter och pratar om vilka vi ska rösta på nu i valet. Sedan kom vi in på hur många mandat sverige har i Europaparlamentet:

Jag: Vi har väl 19 mandat?
Linn: Ja det tror jag. Men USA har sjukt mycket!


Undra när USA blev med i EU?



/marcus

Marcus på fyllan

Helgen har gått fort som vanligt. Man hinner inte ens tänka att man är ledig. Marcus var, som jag föruspådde väldigt törstig, Så den lille rackarn hittade inte hem utan mig i fredags, tur att jag alltid har varit väldigt bra på orientering och lotsade oss enda från festivalen och hem. Det var för övrigt väldigt trivsamt, bra musik, och god öl. När Marcus letade efter mig innan vi skulle gå hem så ringde han inte till mig, nej nej, han skickade ett sms med mitt nummer i istället. Tur att jag har lärt mig att läsa mellan raderna, vad sms:et egentligen betydde var: Linn jag vill hem, kissa och käka en hamurgertallrik. I lördagsnatt skrev Marcus även konstiga kommentarer till min låtsas bror på facebook. Det är nästan lite spännande att vara tillsammans med Marcus, man vet aldrig vad som lurar bakom kröken. Tack för att du förgyller mina dagar här på jorden!



- Linn

Ojoj

Ojoj ett tag sedan det blev något skrivet. Det är mycket som händer nu. Marcus har någon simpel tenta han ska plugga på, bara 8 böcker, enkel match! Jag håller på att leta skådisar till en fem-minuters film, som vi ska göra i skolan. Är du intresserad? Vi söker någon mellan 57-65 år, du ska vara vänlig och kanske lite sprallig, Du ska helt enkelt inte vara rädd att bjuda på dig själv. Du ska också helst vara lik en morfar.


Imorn ska vi ut på lite festligheter här på Campus, det kommer lite artister och spelar. Jag hade tänkt att supa mackan under bordet. Pojken är törstig så det kommer nog inte bli så svårt.


- Linn

perfekt.

Men gud vad underbart :) Då är det du som har hand om städning i all framtid då? Skööönt, då kan jag lägga krafterna på andra lite mer viktiga saker. Och när du ändå är igång så kanske du vill ta matlagning och tvättningen också? Har hört att det ligger i kvinnans natur det med :)

Take care! :)


/marcus



- Linn posar med tandborsten i högsta hugg!

Naturens lag

haha det där kylskåpet blev aldrig rengjort lilla duu! Tjejer kommer nog alltid vara bättre på att städa än killar, det ligger i våran natur att plocka upp och pyssla. När vi ser en liten rackans ensam smula på golvet väcks våra moderkänslor och vi vill att smulan ska återförenas med de andra smulorna i papperskorgen. Naturen har sin lag.




Marcus - the sunshine boy




- Linn

Lördag

Idag har dagen vigts åt städning på hög nivå. Vi har diskat, plockat bort alla saker på govlet, använt dammsugaren, skurat alla golv och gjort helt rent i badrummet. Nu återstår det bara att damma lite och sen tänkte jag ta en tur in i kylskåpet och fräscha upp det lite. Linn gör inte mycket som vanligt, det är jag som drar det stora lasset här. Hon ska ut och gå i det fina vädret och har vi tur så kanske hon går in på ica och tar med sig nått att äta tills ikväll. Jag däremot ska stanna inne och fortsätta detta maraton av städning. Stackars mig. Jag tror att jag förtjänar lite massage ikväll, typ 30 minuter låter bra. Annars får jag väl ha en tjänst innestående tills då edvin kommer. Antar att han och jag kommer att grisa ner lite :)

Take care! :)


/marcus

Smart?

Du är så duktig lilla pumsimumsi gubben! Att vara bra på att plugga handlar dock mer om engagemang än ren smarthet.



- Linn

Fredag.

Äntligen fredag! Eller ja, har väl inte gjort många knop denna vecka. Mest varit hemma och pluggat på den enormt svåra juridik tentan som är om nån månad(ingen dugga detta inte). Linn den jäveln glider bara runt, tydligen har de ingen mer "tenta"? Så medans jag får sitta och nöta med den där lagboken ända tills dagen vi åker hem så flummar hon runt som nån hippie. Dock hörde jag att hon hade nån uppgift de skulle lämna in, känns som att man valde fel linje häääär. Sitta med en 15 poängs tenta 5 juni, som dessutom är en av de svåraste vi har på detta program, är inte popluärt. Sedan när man kommer tillbaka i höst så skickas man ut till Sydkorea i ett halvår. När man väl kommer tillbaka efter allt hårt jobb så har Växjö och Kalmar gått ihop till Linneuniversitetet. Fast det kanske är bra? Då kanske min C-uppsats blir enklare, jag kanske bara behöver dra ihop något snabbt och enkelt på en kafferast?

Take care!


/marcus

Jämnförelse

Jämnförelse av mina två käraste ägodelar


Marcus:
Lyssnar inte alltid
Spontan
Gör mig arg
Gör mig glad
Mjuk
Snyggast
Portabel (praktisk på stan)
Bra sovkompis
Rolig att laga mat med
Sexig
Vill inte leva utan
Kräver underhåll



Högtalare:
Lyssnar
Passiv
Får mig på bra humör
Formlös
Nästan oflyttbar (opraktisk på stan)
snygg
Hård
Ingen bra sovkompis
Peppande vid städning/matlagning
Vill inte leva utan
Tjatar aldrig
Kräver inget underhåll



- Linn

Marcus - ett genie i familjen

Linn: Jag ska göra oboy, vill du ha?

Marcus: Aaa, fast då vill ja ha mjölk i.

Linn: Jaa?

Marcus: (fniss) Oj man kanske alltid har mjölk i oboy.



- Linn

RSS 2.0