Sommar

Shit vilket väder. Måste vara bra många grader ute. Känns verkligen som sommar nu. Sitta ute och bara steka i det fina vädret. Perfekt att man är ledig i en vecka också. I like :)

Imorn är det valborg och vad allt det innebär. Jag tror att valborg är en riktig supartid, iallafall har det alltid varit det när jag växte upp. Så imorn är det jag som bostätter mig på Tufvanängen med en låda öl, trevligt sällskap och bra musik. Linn kommer lite senare då hon är tråkig och pluggar. Förstår inte riktigt varför? Har ju sett deras andra tentor och alla ser ut som duggor ;p Så är det kanske när man går på högskola och inte universitet :) Nej det är väl dags att röra på fläsket och springa polisrundan :)

Take care!

/marcus

Beslutsångest.

Jo visst det är jobbigt att gå där men inte fysiskt utan mer på det mentala planet. Linn kan aldrig bestämma sig. Hon velar fram och tillbaka, säger vilka alternativ som finns vilket alla redan vet. Som tex när vi handlade i lördags. Linn tar kanske 10-15 minuter på sig att hitta något. Efter det ska det provas och velas fram och tillbaka i sisådär 20 minuter. Sen kommer ett beslut. Ganska ofta blir beslutet att inte köpa. Vi går till en annan butik. Linn kommer på att den där tröjan i förra butiken var nog egentligen ganska snygg. Vi går tillbaka och det ska provas om igen och utvärderas. Så jag skulle gissningsvis säga att det tar cirka 45-60 min för att bara köpa en endaste tröja! Det är sjuuuuuuuukt!

Så nej, du får nog skrota den där idén om OS-gren. Ingen och då menar jag verkligen ingen orkar med den mentala press detta innebär.

Take care!


/marcus

Shopping - en olympisk gren

I fredags blev det lite grillning. Vi hade planerat att gå till en udde typ vid campus och sätta oss och grilla, men där stod en fiskenörd så vi fick sätta oss på andra sidan, i skuggan. Marcus hade köpt en stor flintastek på 1 kg, den fick nästan plats på engångs grillen :) Gott blev det ju i alla fall.

Igår så drog vi en runda på stan, det blev inte en så liten runda heller. Vi måste lätt ha gått över 1 mil. Men när det är löning och man har cash i fickan så spelar det ingen roll. Marcus började dock klaga rätt tidigt, att han inte pallade att gå mer. Men klädkåt som jag är, tvingade jag honom att gå vidare. Marcus var så utmattad av dagen att han däckade på soffan när vi kom hem. Karlar vet inte hur mycket motion man kan få av en dag på stan. De borde göra shopping till en olympisk gren.


- Linn

Otursdag

Du är så ytlig Marcus, jag tänker då rakt inte skaffa en ny lägenhet utan en walk-in-closet, bubbelpool och balkong.

Idag stod Marcus för maten vilket var väldigt bra eftersom det har varit en förbannat dålig dag. Det hela började med att jag fick springa för att hinna med en buss i Kalmar för att komma till skolan, väl på bussen så fastnade jag i en broschyr om PMS, jag kollade sedan upp och ut genom fönstret och upptäckte att jag inte visste vart jag var. Jag tryckte genast på stopp och fick sedan leta mig fram genom skogen för att komma till skolan.

Efter en halvkass dag i skolan skulle jag åter hem igen, så jag skyndade mig till bussen. Den var 3 min försenad så jag missade 3 tåget hem, sedan kom Paulina och fikade med mig en stund. Vi tog sedan följe till tågstationen och jag var där redan två minuter innan tåget skulle gå. Det var bara det att det tåget också redan hade åkt. Så jag fick vänta till 5 tåget.

Tur att jag har en innestående massage som Marcus somnade ifrån igår.


- Linn

Yes.

Självklart är det snyggt med en solstol i lägenheten! Brukar ofta få sitta där eftersom jag inte får plats i soffan då Linn tar upp all plats.

Med inredning i tanken så älskar jag bara den där ölreklamen. Den där när hon visar sina kompisar sin garderob som är full av skor och sedan hör de skrik ifrån ett annat rum. Där befinner sig mannen med sina kompisar och en garderob full av kall öl. Så vill jag också ha! Jag ska faktiskt kräva det till nästa lägenhet. Tänker inte flytta in om de inte har det, så är det bara.

Take care


/marcus

Marcus - en inredare



Marcus har inrett våran lägenhet med en solstol. Den står bredvid soffan som ett extra komplement. Marcus använder solstolen som en hårdare variant av fåtölj. Detta kanske kommer bli de senaste - att ta in utemöblerna. Jag vet inte inte riktigt, men jag tycker inte att den passar in.

- Linn



Ägg

Ja idag är dagen då man ska frossa i ägg. Både nyttiga som onyttiga. Vi ska faktiskt ha äggjakt idag, ännu en av mina brilljanta idéer. Vi ska skriva lappar med små ledtrådar på, så man inte hittar ägget direkt. Det ska vara lite spännande först. Självklart blir det även lite påskmiddag. Men innan allt ståhej ska jag sätta mig i solen en stund och jobba lite på brännan som inte riktigt syns än.

För tillfället sitter Marcus och spelar harpan, han har fått någon fling på det där spelet. Det är tydligen beroende framkallande. Jag är lite småsur eftersom min dator har dött. Så den 25 april köper jag mig en macbook. Det här går inte, pc håller inte i längden, jag är trött på allt krångel, så varför inte betala lite mer och få något som verkligen håller.

Glad Påsk!

- Linn

städad

Jadu Lillevän jag kanske rör mig och pratar när jag sover, men jag är i alla fall städad på dagarna. Det kan man ju inte riktigt kalla dig. Du dräller verkligen saker om kring dig som om du vore en godismaskin. När mjölken är slut låter du förpackningen stå kvar på bänken eftersom du verkar tro att den försvinner bara den har stått tillräckligt länge. När du sedan tagit slut på någon förpackning korv eller ett smörpaket, så låter du alltid förpackningarna stå kvar i kylskåpet.


Jag antar att det är en gnutta chamrigt.


- Linn

Soffan

Linn är väldigt aktiv under sin sömn. Jag börjar nästan bli lite orolig. För några nätter sedan så började hon mumla lite. Jag som oftast somnar nån timma efter Linn försökte höra vad hon mumlade gång efter gång. Det jag kunde tyda var: "Jag ska slå dig, jag vill slå dig". Lite skrämmande att mitt i natten få höra sådana saker.

Inatt hände det igen. Dock ville hon inte slå mig. Linn satte sig hastigt upp i sängen och pekade på något på väggen och sa: "Det är något där, vad är det?". Detta upprepade hon ett par gånger innan jag inte orkade höra på tramset och sa: "Det är ingenting. Du drömmer så gå och lägg dig igen". Linn var tvärsäker på sin sak: "Nej det är någonting och jag drömmer inte alls". Sedan la hon huvudet på kudden och fortsatte att sova.

Undra vad som händer inatt? Vet inte om jag vågar sova kvar, soffan ser riktigt lovande ut just nu..

Take care!


/marcus

RSS 2.0